El Restaurant Bon Aire del Palmar cuina el millor «Arròs amb fesols i naps» del món

8 octubre, 2018
1 min read

El Restaurant Bon Aire del Palmar ha demostrat ser el millor en arrossos aquest any 2018. Aquest diumenge 7 d´octubre s´ha proclamat guanyador del primer premi del I Concurs d´Arròs amb Fesols i Naps «Vila de Catadau» organitzat conjuntament per l´Ajuntament de Catadau i Tus Noticias de La Ribera, després de guanyar fa uns dies també el I Premi del Concurs Internacional de Paelles de Sueca.
El seu cuiner, Raul Magraner, acompanyat del seu fill Jordi Magraner com ajudant, ha fet un exquisit guis segons el jurat qualificador i s´ha emportat el diploma acreditatiu i el xec de 500 euros de mans de l´alcalde de Catadau Hèctor Roig. El guanyador ha reconegut que “faig moltes vegades aquest plat al meu restaurant, afegint-li només ànec de l´Albufera”.
El segon premi ha anat a parar al nou Restaurant Oryza de Sueca, amb un guardó de 300 euros i diploma que ha lliurat la regidora de festes de l´Ajuntament de Catadau, Berta Esteve.
Per la seua banda, el president de la Cooperativa de Catadau Carlos Climent, ha fet entrega del tercer premi al Restaurant Mesón Tous, dotat amb 200 euros i diploma acreditatiu. Cal destacar la visita al concurs del President de la Diputació de València Antoni Gaspar i de la diputada del grup del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes Concha Andrés que remarcaren la importància del concurs per donar a conèixer Catadau a l´exterior.
Un total de vint-i-sis restaurants de diversos punts de la Comunitat Valenciana i Andorra han participat en la primera edició d´aquest concurs gastronòmic d`arròs amb fesols i naps, el primer de la història, en no hi haure cap referència de concursos gastronòmics anteriors d´aquest plat tan important per a la cuina valenciana.
El jurat estava presidit per Juan Carlos Galbis mestre arrosser, amb José Guerrero com a secretari i el conformaren: Mariano Clemente empresari hostaler de Cotonera Events d´Alzira, Lluis Ribera director de la Fira Gastronòmica i Concurs de Putxero de l´Alcúdia i Gastrònom, Fernando Ferrero, cap de cuina del restaurant La Marítima (Grup La Sucursal) de València, Juanma Romero, periodista gastronòmic d´esRadio, José Sabater i Antonio Garcia especialistes locals gastronòmics i Carles Galletero, director de Fivamel, gastrònom i periodista gastronòmic d´A Punt.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

Deja una respuesta

Valencia Gastronomía 

GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.

Gastronomía ,recetas valencianas y donde comer en Valencia Gastronomía y turismo en Valencia gastronómica – GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.