Jorge Rodríguez: «Terres dels Alforins ha convertit el vi de qualitat en un motor econòmic per a la Vall d’Albaida i la Costera»

1.Presentación jornada 'Terres dels Alforins' foto_Abulaila1 (1)El president de la Diputació de València obri la jornada de cultura territorial «Les Terres dels Alforins a la Univeristat», organitzada per la Universitat de València i l’Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assistit a la presentació de la jornada de cultura territorial «Les Terres dels Alforins a la Universitat», que s’ha celebrat aquesta vesprada en el centre cultural La Nau, a València.

En la inauguració es trobaven el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el president de l’Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins, Miguel Velázquez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

El president ha destacat en l’inici del seu discurs que «aquest acte és molt emocionant, ja que es tracta de les Terres dels Alforins, territori al que m’uneix un vincle especial».

Jorge Rodríguez ha destacat que «involucrar-se en les Terres dels Alforins és descobrir una part desconeguda per a molts de la nostra història, i vos recomane que feu aquest viatge».

«El treball que fan les Terres dels Alforins representa una aposta pel creixement econòmic, la generació d’ocupació i, en definitiva, la millora de la qualitat de vida dels ciutadans» —ha explicat.

El president ha afegit que «Terres dels Alforins ha convertit la indústria del vi de qualitat en un motor econòmic de desenvolupament fonamental per a la Costera i la Vall d’Albaida».

Patrocini de València Terra i Mar

El Patronat de Turisme València, Terra i Mar patrocina la Jornada «Les Terres dels Alforins a la Univerisitat» per a contribuir a difondre els vins i productes gastronòmics de les Terres dels Alforins.

Les Terres dels Alforins promocionen en aquest esdeveniment els vins dels cellers dels tres municipis d’aquest territori: Moixent, la Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins.

En la jornada s’han impartit conferències relacionades amb el desenvolupament del turisme i s’han fet degustacions gastronòmiques de productes i vins de les Terres dels Alforins i una exhibició de les festes tradicionals locals.

Han organitzat la jornada els vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, i l’Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins, en coŀlaboració amb la Diputació de València.

 

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5488 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta