El xef José Andrés dirigirà el primer cuinat virtual de Paella des de Washington

  • El Rècord Guinness traspassa fronteres amb la incorporació de participants virtuals de països com França, Itàlia, Alemanya, Noruega o Puerto Rico.
  • El #ComboiDeRecord del pròxim diumenge apura les seues últimes places

 

José Andrés_Ryan Forbes_2016_19
José Andrés_Ryan Forbes_2016_19

El xef José Andrés, reconegut recentment per Barack Obama amb la Medalla Nacional d’Humanitats per introduir “nous i vibrants ingredients” als Estats Units, dirigirà de forma virtual des de Washington el Rècord Guinness de 3000 persones cuinant paella al mateix temps. José Andrés demostra de nou el seu caràcter pioner dirigint esta vegada el primer ‘cuinat virtual’ del món a través d’un periscope des del seu perfil de Twitter, el qual farà simultàniament amb els participants del rècord de València.

Seguint els passos del xef, nombrosos cuiners aficionats i professionals de països com França, Itàlia, Alemanya o Puerto Rico, ja han confirmat la seua presència virtual a l’esdeveniment.

Tots els que el dia 2 d’octubre acudisquen al Passeig de l’Albereda podran presenciar en directe com Jose Andrés juntament amb cuiners d’altres països donen suport als 3000 cuiners que a València intentaran registrar un rècord mai abans aconseguit.

València es prepara així per a entrar al Llibre dels Rècords concentrant el major número de cuiners de paella: 3000. Juntament amb altres 3000 ajudants intentaran cuinar al mateix temps, durant 30 minuts, el plat més emblemàtic i representatiu de la cultura gastronòmica espanyola: La Paella.

El lloc de la cita: el Passeig de l’Albereda de València. O millor dit, qualsevol altre lloc del món on un cuiner compartisca la seua preparació de paella amb el hashtag #ComboiDeRecord

Més de dos terços de les parcel·les tenen nom i cognoms. A açò cal sumar-li tots aquells cuiners que des d’altres països s’unisquen a un cuinat encara més multitudinari, si cap. Important: vore el canvi horari de cada país participant. Un rècord que a Espanya començarà a les 15:00h haurà d’arrancar a les 09:00h a Washington.

3000 paelles són moltes paelles i molta matèria primera. S’estan mobilitzant 32 tones de llenya BonLlar, 3500 kg d’arròs, 15.000 litres d’Aigua Mineral Fuente Primavera, 900 kg de tomaques i 1500 kg de bajoqueta d’Alabau Fruites i Verdures, 3100 kg de pollastre i 1600 kg de conill donats per Grupo Sada i Grupo Hermi. 1500 litres d’oli Ybarra i 620 kg de garrofó Vicente Peris. El Safrà serà de Safrina, el pebre roig de Las Colmenillas i la Sal de Sales del Centro.

Les parcel·les tenen un preu de reserva de 5€ (per a cuiner i ajudant) i inclouen tots els ingredients necessaris per al cuinat de les paelles. El participant solament haurà de portar el trespeus de ferro i els seus propis utensilis de cuina, ja que la paella serà un obsequi de la marca AisProyec. La reserva de les parcel·les es podrà fer fins el dia 29 a lafallera.es/val/que-es-el-comboi-de-record/

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5107 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta

A %d blogueros les gusta esto: