«Terreta», el dolç amb adn valencià de Salvador Pla per a Munic

El pastisser valencià Salvador Pla, nomenat recentment Pastisser Mundial de 2018 per la Unió Internacional de Panaderia i Pastisseria (UIBC), prepara durant la jornada d’aquest dimecres a Munic (Alemanya) les postres que se servirà en la celebració del congrés internacional en la qual rebrà el guardó.

«Terreta», traduït com «Land» per l’organització del congrés, és el nom amb el qual Pla ha batejat a les seues postres, en homenatge a la seua terra, València, i als ingredients principals del pastís.

Els assistents al sopar d’aquesta nit de l’UIBC podran degustar unes postres que estarà protagonitzat per una ‘mousse’ de taronja, bescuit de carabassa ecològica, cruixent de cacauet del ‘collaret’, cava de Requena i gelificat de mandarina, tots ells productes valencians.

Pla, de 45 anys, servirà a les 21.15 d’aquesta nit les seues postres «Terreta» i quinze minuts després rebrà el premi de Pastisser Mundial 2018 després d’imposar-se en aquest certamen als altres tres candidats finals de Suècia, Alemanya i Islàndia i els treballs dels quals van ser avaluats per un jurat de nou membres de huit països.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5370 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta