IVACE Internacional aprofita la Fira Alimentària per a promocionar el sector agroalimentari de la Comunitat

Feria_Prowein

IVACE Internacional ha organitzat tres missions inverses amb l’objectiu de promocionar i facilitar noves oportunitats de negoci al sector agroalimentari en el marc de la Fira Alimentària, que se celebra del 25 al 28 d’abril a Barcelona.

La directora general d’Internacionalització, Mònica Cucarella ha destacat la màxima implicació d’IVACE Internacional amb la promoció exterior del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana. «Amb motiu de la celebració d’Alimentària a Barcelona, hem preparat una completa agenda de contactes amb importadors australians i nord-americans per a facilitar noves oportunitats de negoci a les nostres empreses».

«Estem preparant una presentació de productes de la Comunitat Valenciana en prestigiosos establiments a Estats Units i una de les missions que es van a celebrar aquesta setmana servirà per a seleccionar els productes que van a estar a la venda en els lineals de dues importants cadenes a Nova York en el segon semestre de l’any», ha assenyalat.

«Comptem amb un sector agroalimentari compost per empreses molt dinàmiques, amb productes d’enorme qualitat que han fet una aposta ferma pels mercats exteriors. El nostre compromís és facilitar la introducció dels nostres productes en nous mercats», ha indicat Mònica Cucarella.

Missions inverses d’Estats Units

Durant la celebració de la Fira Alimentària, que comptarà amb la participació d’una nodrida representació d’empreses de la Comunitat, IVACE Internacional va a celebrar una missió inversa de compradors gourmet procedents d’Estats Units.

La missió inversa estarà formada per un importador americà, Epicure Foods Corp., acompanyat de compradors dels establiments gourmet The Market Basket i Park Slope Food Corp. en les tendes del qual està previst celebrar una promoció en punt de venda amb productes de la Comunitat en el segon semestre de l’any.

The Market Basket (www.marketbasket.com) està reconeguda com una de les millors tendes gourmet de l’estat de New Jersey. Amb més de 55 anys d’història, aquesta cadena familiar disposa de 2 tendes i un magatzem, així com una divisió de catering/foodservice. La tenda original data de 1966 i la «flagship store» va ser inaugurada en 1988, amb una superfície d’1.800m2. El magatzem on es processen els productes de catering compta amb al voltant de 4.500m2.

Park Slope Food Corp (www.foodcoop.com) està situat en Park Slope, el barri de moda en Brooklyn (Nova York). És un supermercat en format de cooperativa que compta amb més de 16.000 membres. El Coop, com es coneix habitualment, és famós pels seus productes gourmet, naturals i orgànics de la més alta qualitat a preus assequibles, situant-se com a alternativa a establiments convencionals com WholeFoods.

Els importadors mantindran una agenda de reunions amb empreses de la Comunitat els dies 25 i 26 d’abril durant la fira i el 27 d’abril a València per a aquelles empreses que no hagen exposat en Alimentària. Està previst que les empreses s’entrevisten i seleccionen productes de 27 empreses de la Comunitat.

L’objectiu d’aquesta missió és la identificació de productes susceptibles de ser incorporats a la promoció en punt de venda sota el lema «Aliments de la Comunitat Valenciana», que IVACE celebrarà en establiments d’aquestes cadenes en el segon semestre de l’any.

A més, el dia 27 visita València una delegació de la Federación Española de Industrias de Alimentación y Bebidas (FIAB) acompanyada de representants de la cadena americana HEB (https://www.heb.com/static-page/about-us). L’objectiu de la visita és oferir al grup una visió propera del turisme, gastronomia i indústria alimentària de la nostra regió.

Per a açò IVACE Internacional organitza un menjar, en la qual ofereix a les empreses que han participat en els Food & Drink Business Meetings d’Alimentària l’oportunitat d’establir així un contacte més directe amb els representants d’HEB que es desplacen a València.

El grup está format per Scott Pettit, Director of Selling and Merchandising; Laura Estes, Director of Retail Operations; Pam Shaw, Strategic Sourcing Manager; Christine Mahr, Director of Advertising and Marketing; Scott Tompkins, Cooking Connection Chef / Technical Food Consultant; Charlotte Samuel, Cooking Connection Chef / Culinary Nutritionist; y Elizabeth Hallier, Culinary Merchandising Manager.

Missió inversa de compradors australians

Gràcies a la presència d’una antena d’IVACE a Austràlia, en la Fira s’ha organitzat una missió inversa de compradors australians que es reuniran amb empreses de la Comunitat.

Els importadors que es desplacen des d’Austràlia representen a les empreses Waimea Trading i Nomad Foods. Waimea és un dels quatre majors importadors de productes gourmet espanyols a Austràlia i compta entre la seua oferta amb més de 20 marques espanyoles.

Nomad Distribution està especialitzat en productes agroalimentaris espanyols de qualitat i és el major proveïdor de productes espanyols a Austràlia. A més d’importar produeixen els seus propis productes seguint receptes tradicionals de la gastronomia espanyola.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5554 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta