El gremi de forners i pastissers de València lliura la Mocadorà a Maria Josep Amigó

El president del Gremi de Forners i Pastissers de València, Juanjo Rausell, i el secretari general del mateix gremi, Vicent Martínez, li han entregat hui a la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, amb motiu del 9 d’Octubre, la tradicional Mocadorà.

La vicepresidenta ha agraït el regal i ha destacat la transcendència que té aquest gremi “tant perquè manté una tradició tan nostra com és la Mocadorà i perquè és un gremi clau en l’economia valenciana”.

Per tot, Maria Josep Amigó ha considerat lògic i necessari que reben tot el suport de les institucions, com ja va fer la Diputació de València col·laborant en l’organització del seu I Certamen Internacional de Forners Artesans que van celebrar a València el passat mes d’abril.

Per la seua part, Rausell ha agraït el compromís adquirit, a través de vicepresidència, perquè la Diputació col.labore en moltes de les seus iniciatives.01-gremio-panaderos

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5490 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta