Els alumnes de Viticultura ofereixen un tast de cava en la recepció nadalenca de la Diputació

El president, Jorge Rodríguez, ha brindat amb el cava experimental per a felicitar les festes a tots els funcionaris de la institució
Brindis cava recepción Navidad foto_Abulaila (2)

Brindis cava recepción Navidad foto_Abulaila (5)
Els alumnes de l’Escola Fèlix Jiménez de Viticultura i Enologia, de la Diputació de València, s’han traslladat hui des del seu centre d’estudis habitual a Requena fins a la seu de la institució provincial a València per a oferir un tast del cava que s’elabora en els cellers de l’escola.

El tast s’ha fet durant la recepció de Nadal tradicional, en què el president, Jorge Rodríguez, i la resta de la corporació han felicitat les festes als funcionaris de la Diputació.

Tant Jorge Rodríguez com la diputada d’Educació, Mercedes Berenguer, han felicitat als alumnes i professors de l’escola de Requena pel treball que duen a terme, que avui ha sigut molt valorat pels assistents a la recepció nadalenca.

Amb Jorge Rodríguez i Mercedes Berenguer han estat els diputats Toni Gaspar, Pepe Ruíz, Conxa García, Diana Morant, Pablo Seguí, Isabel García, Mamen Peris, José Enrique Aguar, Remedios Avia, Evarist Aznar i Javier Berasaluce.

El director de l’Escola, Pedro Navarro, acompanyat pels coordinadors dels cicles de Vins i de Forestals, ha explicat que el cava que han presentat és de la collita del 2011, i l’han elaborat els alumnes passant pels processos de fermentació del cava fins a l’embotellament i el destapament de hui en la Diputació.

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Jose Cuñat

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 3035 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta

Leer entrada anterior
La industria del turrón mueve 400 millones de euros cada año

España produce unas 32.000 toneladas de turrón al año y es en Navidad cuando se consume cerca del 80% de

Cerrar