El restaurant Hogar del Pescador guanya el Concurs del Pinxo de #Polp a Caduf de #Benicarló

El pinxo «Bocado de mar», del restaurant Hogar del Pescador, ha guanyat la sisena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l’Arjup. Gastro-Bar Barrafina i Taberna Selecta Nuevo Rayfe han quedat segon i tercer respectivament.

El sisé Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l’Arjup amb motiu de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf i Peix de Llotja ha concedit al restaurant Hogar del Pescador el primer premi pel pinxo anomenat «Bocado de mar», una elaboració que consta de tres parts; una crema de dàtil amanida amb reducció de vinagre de Mòdena i un fil de mel, un arancini replet d’arròs en polp i gamba roja acompanyat d’un cruixent de plàtan mascle i un «bocado de mar» sobre focaccia que ocupa el centre del plat.

El segon premi ha estat per a Gastro-Bar Barafina pel pinxo «Rollito Barrafina», un roll replet d’una beixamel de polp, decorat d’alga Nori, pell de tonyina i oli de sèsam i acompanyat per tres salses de xili dolç, salsa d’ostres i romesco. El tercer premi l’ha aconseguit la Taberna Selecta Nuevo Rayfe pel pinxo «Mediterráneo en vivo», una pota de polp cuita i brasejada sobre una base de molles de pa acompanyat amb una salsa de guacamole i una d’allioli.
El regidor d’Agricultura i Pesca, Domingo Roca, ha volgut felicitar els tres guanyadors i donar l’enhorabona als 9 establiments participants en les Jornades del Pinxo. També ha destacat «l’èxit d’afluència» de la degustació de pinxos del passat dijous 4 d’octubre. Per la seua banda, el president de la Penya, Andrés Cornelles, ha explicat que per a l’assignació dels premis el jurat ha tingut en compte «la composició del plat, la qualitat dels ingredients, la presentació i el servei donat».

Ivan Aleman, president de l’Associació de Bars i Cafeteries de Benicarló, ha donat les gràcies als 9 bars i cafeteries que han participat en el concurs i ha destacat «l’augment de la qualitat dels pinxos elaborats en aquestes jornades».

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Arroz integral

Es el arroz al que simplemente le hemos quitado la cáscara, por lo cual es el que tiene mayor contenido en

Cerrar