Cinc xefs amb Estrella Michelín participaran en el II Congrés de Gastronomía&Vi

3 febrero, 2016
1 min read

Castelló es convertirà en seu de la cuina nacional més innovadora del 22 al 24 de febrer

El II Congrés Gastronomia&Vi, que se celebrarà en el Centre de Desenvolupament Turístic de Castelló (CdT) entre el 22 i el 24 de febrer, comptarà amb la participació de cinc xefs amb Estrella Michelín. Així, ha confirmat la seua assistència al congrés el xef Miguel Barrera de Cal Paradís, de la Vall d’Alba, amb un Estrella Michelín i que, a més serà la imatge de la marca de la Ruta del Sabor.

OK congreso gastronomía en fitur
Els altres quatre xefs que participaran en el congrés seran Diego Gallegos, del Restaurant Sollo, de Fuengirola; Miguel Ángel de la Cruz, de la Botica de Matapozuelo, de Valladolid; i Rodrigo de la Calle, del Restaurant El Invernadero, de Madrid.
A més, Gastronomia&Vi també comptarà amb la presència del xef Mario Sandoval del Restaurant Coque d’Humanes, Madrid, posseïdor de dos Estrelles Michelín. Completa aquesta nòmina d’Estrelles Michelín el maitre Didier Fertilati que treballa en el Restaurant Quique Dacosta, de Dénia, que compta amb tres Estrelles Michelín.
El II Congrés Gastronomia&Vi, que va ser presentat en Fitur per l’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora de Turisme, Patricia Puerta, està organitzat per l’Ajuntament de Castelló i la Regidoria de Turisme en col·laboració amb Gasma, el Centre Universitari de Gastronomia i Management Culinari. En el mateix, dirigit a públic professional, es mostraran les últimes tendències del sector a través de ponències professionals i taules redones.
A més, l’esdeveniment promourà el consum d’ingredients de proximitat com una manera de recolzar als agricultors, estimularà els horts propis i les xicotetes indústries d’elaboració artesanal i es convertirà en una plataforma per a mostrar el potencial de la ciutat i posicionar Castelló com un referent nacional i internacional de la gastronomia.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

Deja una respuesta

Valencia Gastronomía 

GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.

Gastronomía ,recetas valencianas y donde comer en Valencia Gastronomía y turismo en Valencia gastronómica – GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.