Castelló debat les últimes tendències del sector en el congrés Gastronomia&Vi

L’alcaldessa de Castelló obrirà un certamen que reunirà en el CdT del Grau a cinc xefs amb Estrella MichelinCHEF DIEGO GALLEGOS

El congrés Gastronomia&Vi obre la seua segona edició amb l’aspiració de convertir-se en un fòrum de debat nacional sobre la cuina amb ingredients de proximitat. Castelló albergarà durant tres dies aquest congrés en el qual cuiners de reconegut prestigi del panorama nacional exposaran les últimes tendències del sector a través de ponències professionals i taules redones. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i la regidora de Turisme, Patricia Puerta, inauguraran el congrés demà dilluns en el CdT del Grau, on se celebraran les dues primeres jornades mentre que el dimecres l’activitat es traslladarà al centre universitari de management culinari Gasma.

Un esdeveniment d’alt nivell gastronòmic organitzat pel Patronat de Turisme que comptarà amb la presència de cinc xefs amb Estrella Michelin i altres cuiners, de Castelló i altres punts d’Espanya, de reconegut prestigi. La jornada inaugural comptarà amb la presència de tres xefs amb una Estrella Michelin com són Miquel Barrera, de Cal Paradis a la Vall d’Alba, i de Miguel Ángel de la Cruz, del Restaurant la Botica de Matapozuelo, de Valladolid. Completa aquesta nòmina el cuiner Diego Gallegos, procedent del Restaurant Sollo, de Fuengirola.

El programa d’aquesta primera jornada compta amb la presència del maitre Didier Fertilati, del restaurant Quique Dacosta, de Denia, amb tres Estrelles Michelin. L’elenc de cuiners es completa amb la presència de Sergio Bastard, del Restaurant la Casona del Judío, de Santander, així com Raúl Resino, de Benicarló.

 

A més de la gastronomia, aquesta segona edició del congrés Gastronomia&Vi concedeix protagonisme a l’enologia, que comptarà amb un espai específic en el certamen en el qual s’explicaran totes les qualitats, les denominacions d’origen i les novetats de diferents marques de vi.

 

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5554 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta