Els alumnes de Viticultura ofereixen un tast de cava en la recepció nadalenca de la Diputació

23 diciembre, 2015
1 min read

El president, Jorge Rodríguez, ha brindat amb el cava experimental per a felicitar les festes a tots els funcionaris de la institució
Brindis cava recepción Navidad foto_Abulaila (2)

Brindis cava recepción Navidad foto_Abulaila (5)
Els alumnes de l’Escola Fèlix Jiménez de Viticultura i Enologia, de la Diputació de València, s’han traslladat hui des del seu centre d’estudis habitual a Requena fins a la seu de la institució provincial a València per a oferir un tast del cava que s’elabora en els cellers de l’escola.

El tast s’ha fet durant la recepció de Nadal tradicional, en què el president, Jorge Rodríguez, i la resta de la corporació han felicitat les festes als funcionaris de la Diputació.

Tant Jorge Rodríguez com la diputada d’Educació, Mercedes Berenguer, han felicitat als alumnes i professors de l’escola de Requena pel treball que duen a terme, que avui ha sigut molt valorat pels assistents a la recepció nadalenca.

Amb Jorge Rodríguez i Mercedes Berenguer han estat els diputats Toni Gaspar, Pepe Ruíz, Conxa García, Diana Morant, Pablo Seguí, Isabel García, Mamen Peris, José Enrique Aguar, Remedios Avia, Evarist Aznar i Javier Berasaluce.

El director de l’Escola, Pedro Navarro, acompanyat pels coordinadors dels cicles de Vins i de Forestals, ha explicat que el cava que han presentat és de la collita del 2011, i l’han elaborat els alumnes passant pels processos de fermentació del cava fins a l’embotellament i el destapament de hui en la Diputació.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

Deja una respuesta

Valencia Gastronomía 

GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.

Gastronomía ,recetas valencianas y donde comer en Valencia Gastronomía y turismo en Valencia gastronómica – GASTRONOMIA Valencia Gastronómica.