La Mancomunitat del Carraixet organitza la I Jornada de Descobriment de l’Horta

Bloggers, guies turístiques i organitzadors d’esdeveniments entre els assistents La Mancomunitat del Carraixet va organitzar ahir la seua I Jornada de Descobriment de l’Horta, entorn a aquest espai natural i la paella valenciana.

Aquesta activitat s’engloba dins de les accions a desenvolupar enguany en el Pla de Dinamització i Governança Turística que concerneix a l’entitat i als municipis adherits a aquest. Aquesta és només una de les accions que la Mancomunitat vol realitzar amb l’objectiu que l’Horta i el Carraixet es convertisquen en escenari turístic de referència. Els assistents a la jornada van ser bloggers, transmissors del missatge a través de xarxes socials, i també receptors turístics, que van poder relatar les seues impressions com a experts en el sector. Toni Montoliu, empresari que posa en valor la cultura valenciana i el producte agroalimentari basat en l’horta, va ser l’amfitrió del dia, acollint a tots els presents en la seua Barraca. Abans d’arribar a ella, Vicente Ruiz, historiador valencià, va conduir al grup per llocs històrics de Meliana com la façana d’algunes cases en mosaic de Nolla o l’ajuntament.

En la Barraca de Toni Montoliu, les assistentes i assistents van recol·lectar les verdures del camp que a continuació utilitzarien en el taller de paella. A més, van passejar amb carro i van visitar diverses barraques museu. El personal tècnic de la Mancomunitat encarregat de realitzar aquesta jornada, va coordinar al grup en tot moment i va extraure les oportunes conclusions per a avançar en l’estratègia comarcal de l’Horta.

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Deja una respuesta

Leer entrada anterior
Grupo Saona abre su tercer restaurante Saona en Madrid en menos de un año 

 La empresa valenciana de restauración, Grupo Saona, continúa su expansión por Madrid y abre mañana, 4 de octubre, su tercer

Cerrar