Catadau organitza el III Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps. Vila de Catadau de manera online

Continuar amb la tradició i demostrar que es poden fer concursos gastronòmics de manera segura, en temps de COVID-19. Aquests són els objectius de l’Ajuntament de Catadau, que des de la seua Regidoria de Festes i al costat de Tus Noticias de la Ribera han organitzat el III Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps. Vila de Catadau.

Un concurs, que enguany i a causa de l’actual situació sanitària provocada per la COVID-19 se celebrarà de manera online. D’aquesta manera, els restaurants que vulguen participar en aquest esdeveniment gastronòmic hauran de gravar la seua recepta de l’arròs amb fesols i naps, un màxim de 10 minuts, per a penjar-les en les seues xarxes socials.

“Enguany amb les condicions que s’estan donant per la COVID-19, hem pensat a fer una altra modalitat, modalitat online per dues raons. Perquè no es perda aquesta tradició que hem començat fa dos anys i per a generar il·lusió en els restaurants”, va comentar l’alcalde de Catadau, Héctor Roig.

Els restaurants participants tindran fins a finals d’octubre per a gravar i enviar els vídeos de la seua recepta d’arròs amb fesols i naps. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Catadau realitzarà una recopilació de tots els vídeos rebuts i publicarà el vídeo en les xarxes socials municipals, a partir del 1 de novembre.

“Des del Consistori entregarem un detall a cada restaurant per a agrair-li la seua participació en aquesta tercera edició del Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps. Vila de Catadau”, va assenyalar la regidora de Festes, Berta Esteve.

Per part seua, Héctor Roig va proposar que els restaurants participants “poden anunciar, a través de les seues xarxes socials, el dia que vagen a gravar els seus vídeo receptes perquè la gent s’anime i vaja a provar l’arròs amb fesols i naps als seus locals. Miquel Font coordinador gastronòmic del grup Tus Noticias per la seua banda animava a totes i tots al fet que vagen a provar aquest arròs”i a continuar donant-li valor a aquest plat tan antic i tan nostre”.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5490 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta