Cabanes ret homenatge a la cuinara del centre escolar després de 44 anys de servei a tots els xiquets i xiquetes del poble

Avui ha sigut un dia molt emotiu. Després de 44 anys, Marisa Marzá  Montoliu es jubila. Ha estat cuidant del menjador escolar any rere any i ha parat compte que els xiquetes i xiquetes de Cabanes menjaren com a casa al menjador escolar.

Els més majors la recordem al costat de sa mare, «la Tia Trini», allà al menjador al mig del pati de les Escoles Velles. La resta, sempre amb el carinyo i atenció que fa que l’estimem com si formara part de la nostra família.

Per això avui l’ajuntament ha volgut participar també en l’homenatge que tot el centre li ha fet per sorpresa i l’hem obsequiat amb un xicotet recordatori. Gràcies, Marisa, per tota una vida cuidant als xiquets i xiquetes de Cabanes. I ara a gaudir d’una merescuda jubilació. L’alcaldessa de Cabanes i regidora d’educació, Sole Segarra, ha volgut agraïr-li personalment aquest servei. 

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5374 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta