Tot a punt per al I Concurs d´Arròs amb Fesols i Naps «Vila de Catadau»

Vint-i-sis restaurants i entitats de la Comunitat Valenciana i Andorra participaràn aquest diumenge dia 7 d´octubre en la I Edició del Concurs d´Arròs amb Fesols i Naps «Vila de Catadau» que tindrà lloc a la Plaça Bosch Marín desde les 10h. amb l´organització de l´Ajuntament de Catadau i Tus Noticias de la Ribera.

Tots ells lluitaràn per aconsseguir el guís del millor «Arròs amb fesols i naps» del món en un concurs únic a la geografía valenciana i que nàix amb la intenció de consolidar-se.

Els participants seràn: Restaurant Abundi de Les Escaldes-Engordany d´Andorra, Restaurant Casa Eladio de Llombai, Restasurante O´Donnell de El Cabanyal-València, Restaurante Honoo de Valencia, Restaurante Gambrinus de Siete Aguas, Restaurant Tabick de Llombai, Restaurante Rong Hua de Quart de Poblet, Restasurante Santa Bárbara 49 de Catadau, Restaurant L´Alfàbega d´Alginet, Restaurante Ros Estudio de Llombai, Restaurante Meishilin de Valencia, Restaurant Bon Aire d´El Palmar-València, Restaurant La Granja de Sueca-Blau d´Altea, Restaurant Ca Agustí de Sueca, Salones de Eventos La Cancela de Sueca, Restaurant Picanterra de Cullera, Restaurante Oryza de Sueca, Restaurant Hotel Lluna d´Alzira, Restaurant La Mar Salà de Cullera, Restaurant La Visteta de Barx, Restaurant Ca Tomàs d´Alzira, Restaurant Meson Tous de Tous, Restaurant El Lloc d´Alzira, IES Llopis Marí de Cullera, Associació Gastronòmica Falla El Mercat d´Alzira y Restaurante Trencadish de Valencia.

El Jurat d´aquesta primera edició estarà presidit per Juan Carlos Galbis, mestre arrosser i el conformaràn Mariano Clemente empresari hostaler de Cotonera Events d´Alzira, Lluis Ribera director de la Fira Gastronòmica i Concurs de Putxero de l´Alcúdia i Gastrònom, Fernando Ferrero, cap de cuina del restaurant La Marítima (Grup La Sucursal) de València, Juanma Romero, periodista gastronòmic d´esRadio, Julio Tormo, periodista gastronòmic de TV Mediterráneo, José Sabater i Antonio García especialistes locals gastronòmics i Carles Galletero, director de Fivamel, gastrònom i periodista gastronòmic d´A Punt.

Els premis previstos son de 500 euros i diploma per al primer classificat, 300 euros i diploma per al segon y 200 euros i diploma per al tercer. El jurat valorarà el punt de cocció de l´arròs, la textura de la carn i verdura, el sabor i el color.

Entre dos explicaciones, elige la más clara;

entre dos formas, la más elemental;

entre dos expresiones, la más breve.

Hazlo simple, tan simple como sea posible, pero no más.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5374 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta