Tot a punt per al I Concurs d´Arròs amb Fesols i Naps «Vila de Catadau»

Vint-i-sis restaurants i entitats de la Comunitat Valenciana i Andorra participaràn aquest diumenge dia 7 d´octubre en la I Edició del Concurs d´Arròs amb Fesols i Naps «Vila de Catadau» que tindrà lloc a la Plaça Bosch Marín desde les 10h. amb l´organització de l´Ajuntament de Catadau i Tus Noticias de la Ribera.

Tots ells lluitaràn per aconsseguir el guís del millor «Arròs amb fesols i naps» del món en un concurs únic a la geografía valenciana i que nàix amb la intenció de consolidar-se.

Els participants seràn: Restaurant Abundi de Les Escaldes-Engordany d´Andorra, Restaurant Casa Eladio de Llombai, Restasurante O´Donnell de El Cabanyal-València, Restaurante Honoo de Valencia, Restaurante Gambrinus de Siete Aguas, Restaurant Tabick de Llombai, Restaurante Rong Hua de Quart de Poblet, Restasurante Santa Bárbara 49 de Catadau, Restaurant L´Alfàbega d´Alginet, Restaurante Ros Estudio de Llombai, Restaurante Meishilin de Valencia, Restaurant Bon Aire d´El Palmar-València, Restaurant La Granja de Sueca-Blau d´Altea, Restaurant Ca Agustí de Sueca, Salones de Eventos La Cancela de Sueca, Restaurant Picanterra de Cullera, Restaurante Oryza de Sueca, Restaurant Hotel Lluna d´Alzira, Restaurant La Mar Salà de Cullera, Restaurant La Visteta de Barx, Restaurant Ca Tomàs d´Alzira, Restaurant Meson Tous de Tous, Restaurant El Lloc d´Alzira, IES Llopis Marí de Cullera, Associació Gastronòmica Falla El Mercat d´Alzira y Restaurante Trencadish de Valencia.

El Jurat d´aquesta primera edició estarà presidit per Juan Carlos Galbis, mestre arrosser i el conformaràn Mariano Clemente empresari hostaler de Cotonera Events d´Alzira, Lluis Ribera director de la Fira Gastronòmica i Concurs de Putxero de l´Alcúdia i Gastrònom, Fernando Ferrero, cap de cuina del restaurant La Marítima (Grup La Sucursal) de València, Juanma Romero, periodista gastronòmic d´esRadio, Julio Tormo, periodista gastronòmic de TV Mediterráneo, José Sabater i Antonio García especialistes locals gastronòmics i Carles Galletero, director de Fivamel, gastrònom i periodista gastronòmic d´A Punt.

Els premis previstos son de 500 euros i diploma per al primer classificat, 300 euros i diploma per al segon y 200 euros i diploma per al tercer. El jurat valorarà el punt de cocció de l´arròs, la textura de la carn i verdura, el sabor i el color.

Entre dos explicaciones, elige la más clara;

entre dos formas, la más elemental;

entre dos expresiones, la más breve.

Hazlo simple, tan simple como sea posible, pero no más.

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Deja un comentario

Leer entrada anterior
El castellonense Toni Cortés, Campeón del Mundo de coctelería

El barman Toni Cortés se ha proclamado Campeón del Mundo en la categoría de 'Decoración' en el Mundial de Coctelería

Cerrar