Anna Torres i Dídac Sivera guanyen el VI concurs amateur de pebrera farcida d’Oliva

Oliva,  Anna Torres i Dídac Sivera han sigut els guanyadors de la sisena edició del concurs de Pebrera Farcida d’Oliva que s’ha celebrat aquest matí en el Mercat Municipal.

La parella formada per Anna i el seu fill Dídac ha aconseguit el primer premi amb la cassola número 2, un plat realitzat entre tots dos i que ha destacat pel seu sabor i fidelitat amb la recepta tradicional.

Els guanyadors han rebut el diploma acreditatiu i el trofeu de campions de mans de l’alcalde d’Oliva, David González i del regidor de Turisme; també han aconseguit un val de 100 euros per a comprar productes del Mercat Municipal i un sopar per a dos en el Restaurant El Lloc d’Oliva.

Com a novetat d´enguany, és important assenyalar que Anna i Dídac tindran l’oportunitat de realitzar una masterclass de la seua recepta en FITUR (Madrid) el pròxim mes de gener.

El segon premi ha sigut per a la cassola número 13 cuinada per Vicenta Oltra Llorens qui ha rebut de mans de Elía Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020, un xec de 50 euros en productes del Mercat i un brunch per a dos persones en el restaurant Mandala de la platja d’Oliva.

A més, tots els participants han rebut un davantal, record del concurs, i un lot de productes necessaris per a realitzar aquesta recepta.

El jurat ha estat integrat pel president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”; Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020; M. José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista i empresari i Juanvi Mes, xef del Restaurant La Llotja.

L´alcalde d’Oliva, David González, hi ha donat l’enhorabona als guanyadors i ha assegurat que “la riquesa gastronòmica d’Oliva forma part de la nostra cultura i és molt important donar-la suport i cuidar-la.

Per la seua banda, Kino Calafat, com a regidor de Turisme d’Oliva ha agraït la participació a “tots els excel·lents cuiners que hui s’han donat cita en el Mercat Municipal i s’ha mostrat orgullós d’aquelles persones que “ajuden a mantindre la nostra tradició gastronòmica”. Segons Calafat,”la nostra cuina és patrimoni cultural de tots els olivenses i són, aquelles persones anònimes que cuinen a les seues cases i transmeten les receptes als seus fills, els que més ajuden al fet que aquesta tradició es mantinga”.

El concurs de Pebrera Farcida s´emmarca dins de les activitats de la XII Mostra Gastronòmica `Ciutat d’Oliva´ que finalitza el pròxim dissabte 28 de setembre amb una ruta teatralitzada guiada pel centre històric fins a la festa del Figatell Gin.

Valencia Gastronómica

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 5121 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja una respuesta

A %d blogueros les gusta esto: