Presentació de la nova ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA”

Presentació de la nova ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA”, dissenyada per a connectar els sectors comarcals de la producció agrària i la restauració i fomentar, així, l’intercanvi de productes de proximitat. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dilluns 2 de març, en el Centre Polivalent de Gata de Gorgos (davant de les escoles).

L’horari de la jornada serà el següent:
9:30 h. Presentació de la jornada per part de Josep Francesc Signes, alcalde de Gata de Gorgos i vicepresident del CREAMA.
9:45 h. Intervenció de Ferran Giró, cuiner de Gata de Gorgos i presentació de la persona que farà inicialment d’interlocutora entre la producció agrària de la comarca i la Xarxa Agrícola.
10:00 h. Exposició per part de l’equip tècnic de la Xarxa Agrícola, de la nova ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA” que permetrà la compra-venda de verdures, fruites i d’altres productes de proximitat elaborats a la Marina Alta.
11:00 h. Descans i vi d’honor per a totes les persones assistents.
11:30 h. Realització d’una prova/assaig entre la producció agrària i la restauració per tal de testar la ferramenta digital “EL MERCAT EN XARXA” i aprendre el seu funcionament.

Si quieres contactar con Valencia gastronómica puedes escribirnos a valenciagastronomica.com @ gmail.com

Jose Cuñat

Jose Cuñat SEO.Fotos gastronomía,cocina, recetas, sitiología, restaurantes, chefs. Foodie, gourmetin, mealsurfing, gourman . influencer cunatjose@gmail.com

vlcseo has 2884 posts and counting.See all posts by vlcseo

Deja un comentario

Leer entrada anterior
Casino Cirsa Valencia presenta las nuevas jornadas gastronómicas con un festival de marisco

Del 25 al 28 de febrero, nuevo menú a base de productos del mar y la huerta   ONE Vlc,

Cerrar